Stilling ledig: prosjektkoordinator

Vi søker etter en prosjektkoordinator med høy planmessig og tverrfaglig erfaring og gode samarbeidsevner.

Andøya Space Center AS (ASC) er verdens nordligste permanente base for oppskyting av forskningsraketter, og tilbyr tjenester innen atmosfæreforskning ved hjelp av raketter, ballonger og bakkeinstrumenter. ASC ble etablert i 1962 og er i dag en bedrift som også har utvidet sitt produkt- og tjenestespekter som eier av datterselskapene Andøya Test Center AS (ATC), NAROM AS (Nasjonalt senter for romrelatert opplæring) og Andøya Spaceport (ASP). Konsernet har 92 ansatte og hadde en omsetning i 2018 på ca. 150 mill. kroner. ASC er eid 90 % av Nærings og fiskeridepartementet og 10 % av Kongsberg Defence Aerospace AS.

ASC er ISO sertifisert og IA bedrift. Andøya Space Center leverte i februar i år en søknad til Nærings- og Fiskeridepartementet om egenkapitalfinansiering av etablering av Andøya Spaceport, en oppskytningsbase for små satellitter. Grunnet stort arbeidspress i prosjektteamet, søker ASP nå en prosjektkoordinator med ønske om snarlig tiltredelse.

Vi søker en strukturert og analytisk person med høy planmessighet og tverrfaglig erfaring. Du må ha en god kommunikasjonsevne, systemforståelse og tydelig stemme som sørger for at tidsfrister blir holdt. Du må være en utpreget lagspiller med gode samarbeidsevner, samtidig som du har evne til å arbeide selvstendig med egen driv. Du må kunne levere god kvalitet med korte frister. Det er viktig med gode engelskkunnskaper.

Ønsket tiltredelse: Snarest

Arbeidssted: Andøya

Dine oppgaver vil være

 • Bistå hovedprosjektleder for å sikre optimal ressursfordeling i prosjektene, herunder oppfølging av masterplan / fremdriftsplan
 • Tett dialog og rapportering på løpende oppgaver iht satte tidsfrister
 • Holde ukentlige møter med prosjektledere.
 • Oppfølging av timeforbruk, samt budsjetter
 • Sørge for å ivareta god informasjonsutveksling.
 • Vær en tydelig prosessforbedrer
 • Løpende administrative oppgaver, oppfølging av budsjett mm.

Vi søker etter person med ønskede kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning (erfaring kan erstatte formell utdannelse)
 • Kjennskap til MS Project
 • Relevant erfaring innen prosessforbedring, dokumentering, risikovurderinger og kvalitetssystemer er en fordel.
 • Gode datakunnskaper er nødvendig.
 • Interesse og erfaring fra selskaper med grønn profil
 • Personen som ansettes må kunne sikkerhetsklareres over tid, og dette vil være en forutsetning for eventuell fast ansettelse.

Vi kan tilbyr

Utfordrende arbeid i et trivelig og dynamisk arbeidsmiljø i et konsern i vekst. Lønn etter avtale. Gode personalforsikringer og pensjonsordning, sosiale goder og velferdsordninger.

For mer informasjon eller spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Ingun Berget, tlf 907 22253 eller på e-post: ingun@andoyaspaceport.no. Kortfattet søknad med CV sendes pr e-post til hr@andoyaspace.no

Søknadsfrist: 4.04.2019